Talvi on kuluttavaa aikaa niin iholle kuin kynsillekin. Jotta saat rakennekyntesi säilymään parhaimmalla mahdollisella tavalla, muistutamme käsirasvan ja kynsiöljyn merkityksestä.

Rasvaamalla ja öljyämällä käsiäsi myös kynsinauhojen ihoalue pehmenee. Tämä estää myös haavojen muodostumista sekä vahvistaa kynsiainesta. Samalla pidät huolta käsistäsi estäen niitä halkeilemiselta ja kuivumiselta.

Hoitamalla käsiäsi säännöllisesti rakennekynsien ulkonäkö pysyy siistimpänä ja rakennekynsien pysyvyys on huomattavasti parempi. Kosteilla ja kylmillä keleillä rasvaamisen ja öljyämisen lisäksi muistutamme hansikkaiden käytöstä.

Käsirasva, kynsiöljy sekä hanskat – tällä reseptillä ei voi mennä pieleen!

Rakennekynnet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Tilaa uutiskirje ja liity SNYGG-sisäpiiriin

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email';fnames[1]='FNAME';ftypes[1]='text';fnames[2]='LNAME';ftypes[2]='text';fnames[3]='ADDRESS';ftypes[3]='address';fnames[4]='PHONE';ftypes[4]='phone';}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
[email protected]

Raatihuoneenkatu 2
13100 HÄMEENLINNA
040 153 4315
[email protected]

Varaa aika