1. En ole koskaan käynyt kosmetologilla, mutta nyt haluaisin alkaa huolehtia ihostani paremmin. En ole kuitenkaan varma mikä kasvohoito minun kannattaisi valita. Mikä on kosmetologin suositus?

Hienoa että olet päättänyt alkaa huolehtia ihostasi paremmin ja luotat ihon hoidon ammattilaiseen! Et voi tehdä mitään ”virhettä” varatessasi aikaa. Kosmetologi tekee viimekädessä aina päätöksen hoidon valinnasta. Ensin kosmetologi tutkii ihoasi ja tekee ihoanalyysin, jonka perusteella hän valitsee hoidossa käytettävät aineet ja menetelmät, tietenkin sinun toiveitasi kuunnellen.

2. Kuinka usein ihonpuhdistuksessa/kasvohoidossa  tulisi käydä?

-Kaikki ihotyypit eivät vaadi kasvohoidokseen aina välttämättä ihonpuhdistusta. On ehkä jopa hieman vanhahtava käsitys, että kasvohoito = ihonpuhdistus. Ongelmaihoisille puhdistus on toki suositeltavaa säännöllisesti, mutta kaikki ihot eivät välttämättä hyödy tästä hoitomuodosta paljoakaan.

Nykyään kosmetologeilla on käytössään paljon kehittyneitä  ja edistyksellisiä menetelmiä (kemialliset kuorinnat, mikroneulaus), joilla saadaan myös iho puhtaammaksi, mutta myös samalla esim. kiinteytettyä ja kirkastettua ihoa. Yleisesti ottaen kasvohoidoissa kannattaa käydä 6-8 viikon välein, jolloin edellisestä hoidosta on vielä jotain hyötyä jäljellä ja ihoa saadaan taas parempaan kuntoon. Toki nuorelle (alle 25v.),jolla ei erityisempiä iho-ongelmia ole, voi riittää hyvin niin kutsutut ”vuodenaikahuollot” kosmetologin luona.

3.Pitääkö kasvohoitoon valmistautua jotenkin etukäteen?

-Et tarvitse etukäteisvalmisteluja kosmetologikäyntiä varten. Kunhan itse olet terve hoitoon tullessasi ja ihossasi ei ole hoidettavalla alueella esim. avohaavoja tai ihosairautta, joka voisi estää hoidon tekemisen. Tietyt lääkekuurit voivat olla este joidenkin kasvohoitojen tekemiselle. ( esim. Roaccutan). Ennen ensimmäistä hoitokertaasi kartoitetaan vielä lomakkeella mahdollisia terveydellisiä seikkoja, jotka voisivat vaikuttaa hoidon- tai hoitoaineiden valintaan.

4. Entä onko kasvohoidon jälkeen kiellettyä tehdä jotain?

-Hemmottelevien ihonhoitojen jälkeen ei ole mitään erityistä jälkihoito-ohjetta, mutta ihonpuhdistusten jälkeen ei yleensä suositella voimakasta hikoilua tai meikkaamista samana päivänä. Vuorokauden-ja vuodenaika huomioon ottaen aina on suositeltavaa suojata ihoa hoitojen päätteeksi hyvin UV-säteilyltä.

Erikoishoitojen; kuten peeling- hoidot ja mikroneulaus, jälkeen on muutamien päivien niinkutsuttu palautumisaika iholle, joita varten kosmetologi antaa erityiset kotihoito-ohjeet. Silloin on mm. suojattava ihoa erityisen hyvin UV-säteilyltä, vältettävä voimakkaita ääriolosuhteita iholle ja kosteutettava ihoa erityisen hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Tilaa uutiskirje ja liity SNYGG-sisäpiiriin

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email';fnames[1]='FNAME';ftypes[1]='text';fnames[2]='LNAME';ftypes[2]='text';fnames[3]='ADDRESS';ftypes[3]='address';fnames[4]='PHONE';ftypes[4]='phone';}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
[email protected]

Raatihuoneenkatu 2
13100 HÄMEENLINNA
040 153 4315
[email protected]

Varaa aika