Sameudelle kyytiä

Kuorinta on oiva tapa kirkastaa ja pehmentää ihoa pitkän pakkastalven jälkeen. Rakeita sisältävä kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa mekaanisesti, jolloin se sopii erityisesti normaalille ja sitä rasvaisemmille ihotyypeille. Kuivalla ja herkällä iholla suositaan usein keveitä happokuorintoja, jotka vaikuttavat ihohuokosen sisällä ja kirkastavat ihoa tehokkaasti. Katso alta, kumpi sopii sinulle paremmin!

Syväpuhdistava naamio – Paju Peat Charcoal Bambu Scrub

Paju on monipuolinen kuorintanaamio, jonka käyttötavat vaihtelevat ihotyypin ja tarpeen mukaan. Ihoa aktivoivaa turvetta ja hiiltä sisältävä naamio toimii syväpuhdistavana naamiona, pikakuorintana iltapuhdistuksen jälkeen tai paikallisena naamiohoitona esimerkiksi maskneen. Hiili poistaa iholta tehokkaasti likaa ja epäpuhtauksia samalla, kun hienojakoinen bambujauhe silottaa ihoa.

Kenelle? Normaalille, rasvoittuvalle tai sekaiholle 1–2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Hellävaraista silotusta – Viola PHA Peel

Viola on kirkastava kuorinta, joka sisältää isomolekyylistä PHA-happoa. Tämä kuorivista hapoista hellävaraisin pehmentää ihoa ja vaikuttaa ihohuokosen sisällä. Happokuorinta toimii myös juonteita madaltavana ja ihoa uudistavana hoitona. Myös Violaa voi käyttää paikallisesti, jolloin siitä tulee entistäkin hellävaraisempi!

Kenelle? Pintakuivalle, kuivalle, herkälle tai ikääntyvälle iholle 1–2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

PS. Oletko erityisen herkkäihoinen? Kokeile Raitaa! Raita Cleansing Clay Gel sisältää syväpuhdistavaa savea ilman kuorivia partikkeleita. Kun puhdistusgeelin levittää kuiville kasvoille 3–5 minuutin ajaksi, syntyy äärimmäisen hellävarainen, miedosti syväpuhdistava naamio.

Jos et osaa päättää, kysy meiltä mikä kuorinta tuo haluamiasi tuloksia!

Katso myös blogipostaus kasvokuorinnoista!

Unna Nordic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje ja liity SNYGG-sisäpiiriin

* indicates required

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
[email protected]

Raatihuoneenkatu 2
13100 HÄMEENLINNA
040 153 4315
[email protected]

Varaa aika