Kasvoseerumi sisältää tiivistettyyn muotoon pakattuja aktiiviaineita ja sen avulla on mahdollista hoitaa yksittäistä iho-ongelmaa tai tuoda kattavasti hyvinvointia koko kasvoille. Useilla seerumeilla on tietty käyttötarkoitus, mutta ne sisältävät sen lisäksi myös esimerkiksi anti-age-vaikutuksia. Mikä seuraavista seerumeista sopii juuri sinulle?

C-vitamiinin voimaa – Taimi Vitamin C Treatment

Talvi on oivaa aikaa kirkastaa ihoa C-vitamiinin voimin. Voimakas antioksidanttikuuri heleyttää ihoa ja auttaa häivyttämään viime kesän aiheuttamia pigmenttimuutoksia. 10% C-vitamiinia sisältävä Taimi sisältää lisäksi kosteuttavaa koivunmahlauutetta ja glyseriiniä.

Kenelle? Samealle iholle, joka kaipaa tehokasta boostia.

Tehokosteutta hyaluronihaposta – Pihla Hydrating Serum

Tämä sopii kaikille! Mahtavan monipuolinen Pihla-seerumi lataa iholle kosteutta erikokoisten hyaluronihappomolekyylien avulla. Plussana keveä tuntu iholla ja silti täytelöittävä vaikutus kasvojen juonteilla.

Kenelle? Pintakuivuuden torjuntaan kaikille ihotyypeille.

Arvokkaat kasviöljyt ravitsevat – Vieno 7 Oil Serum

Laadukkaat kasviöljyt tuovat iholle ravinteita ja suojaa samanaikaisesti. Seitsemän öljyn cocktail varmistaa, että ohut ja ikääntyvä iho voi hyvin ja saa tarpeeksi antioksidantteja. Ihana, samettisen täyteläinen koostumus on elämys.

Kenelle? Ohuelle, kuivalle tai ikääntyvälle iholle. Myös muut ihotyypit voivat kaivata parin tipan öljylisää talvisin!

Aktivointia kollageenille – Aina Collagen Booster

Unna Nordic -sarjan salaisuus on fermentoitu granaattiomenauute, jonka on laboratoriokokeissa todettu tehostavan kollageenin toimintaa. Tähän seerumiin on pakattu miellyttävä tuntuma ja tehokas koostumus, ja isoin hyöty siitä on ikääntymisen ensimmäisissä merkeissä tai jo syntyneiden juonteiden hoidossa.

Kenelle? Aikuiselle/ikääntyvälle iholle, tai 30+-iholle ennaltaehkäisyyn.

Jos et osaa päättää, kysy meiltä mikä seerumi sopii ihollesi ja rutiineihisi parhaiten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje ja liity SNYGG-sisäpiiriin

* indicates required

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
[email protected]

Raatihuoneenkatu 2
13100 HÄMEENLINNA
040 153 4315
[email protected]

Varaa aika