Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

SKY-kosmetologi Milja Kinnunen tekee hemmottelevia Unna Nordic kasvohoitoja Hämeenlinnan toimipisteessämme.

Unna hoidoissa pääset aistimaan metsän tuoksut ja tunnelman, samalla kun ihosi saa kaipaamaansa suojaa ja kosteutta. Unna Nordic Metsäelämys sekä kasvohoidot tarjoavat todellisen irtioton arjesta.
Tule kokemaan metsä ihollasi!

Unna Nordic on aisteja hellivä hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Unna Nordic sarjan inspiraation lähteinä ovat metsä ja sen positiiviset vaikutukset mieleen ja kehoon. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä aktivoivat ihon omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät mm. antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta ja ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esim. hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -tuotesarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. 

Olet lämpimästi tervetullut Unna Nordic -hoitoihin, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

Unna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje ja liity SNYGG-sisäpiiriin

* indicates required

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
[email protected]

Raatihuoneenkatu 2
13100 HÄMEENLINNA
040 153 4315
[email protected]

Varaa aika