Koulutuspalvelut on tärkeä osa SNYGGin toimintaa ja tämän osa-alueen avulla pystymme auttamaan ammattilaisia kehittymään sekä luomaan uusia ammattilaisia alalle.

Yksi kriittinen vaihe on se, mitä tapahtuu koulutuksen jälkeen.
Ajatuksena meillä on, että motivoituneille huippuyksilöille tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ammattimaisessa ympäristössä.

Kaisa Määttä aloitti Kristan valmennuksessa syksyllä sekä täysipäiväisesti kynsimuotoilijana tammikuussa. Kaisalla on kokemusta alalta jo useiden vuosien ajalta, mutta nyt tahtotilana oli tehdä intohimosta ammatti. Alla Kaisan ajatuksia syksystä sekä uudesta työpaikasta.

Syksyn aikana olen Kristan kanssa käynyt läpi eri materiaaleja ja tekniikoita sekä hionut taitojani.
Aiemmat koulutukseni ovat olleet hyviä, mutta eivät nyt ajateltuna olleet kovin kattavia. Olen saanut Kristan kanssa päivitettyä monta asiaa ja oma työskentelyni on jo nopeutunut.
Isoin ero on ollut siinä, että aiemmin olen tehnyt kaikkea kynsilakoilla, nyt materiaalina on geeli. On mieletön fiilis oppia uutta, vaikka vielä on totuteltavaa.
Olen koulutuksen ohella päässyt työskentelemään ja sitä kautta saanut tuntumaa asiakastyöhön – ja tykkään siitä valtavasti!

Toinen iso ero on työajoissa. Edellisessä työssäni olin kahdeksan tuntia päivässä kovassa äänialtistuksessa ja työajat olivat ulkopuolelta määritetyt.
Nyt on hyvin vapauttavaa saada itse asettaa työajat ja olla halutessaan myös viikonloppuisin töissä. Ihanasti asiakkaat ovat luokseni jo löytäneetkin.

Tähän mennessä olen tutustunut geelilakkauksen maailmaan. Olen myös opetellut luonnonkynnen vahvistuksen tekemistä, valkoista ranskalaista sekä eri koristelutekniikoita. Kaikkein suurin oppi itselle on kuitenkin ollut eri viilaustekniikat. Paljon on ihania asioita vielä edessä päin. Lisänä myös uudet työkaverit, joiden kanssa on ollut rentoa ja kivaa – kerron heistäkin teille myöhemmin lisää!

– Kaisa –

Kynsimuotoilija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Studio Snygg

Tekijämme tavoitat vaihteen numerosta 040 646 4462. Henkilökohtaiset numeromme löydät täältä.

Kauppakatu 15, 33210 TAMPERE
040 646 4462
info@studiosnygg.fi

Paavo Cajanderin katu 12
13200 HÄMEENLINNA
040 153 4315
info@studiosnygg.fi

Varaa aika